346 (av 365): 344 Välordnat

Ingen kan göra alla, men alla kan göra något.

Habogänget – mat med flera mål är en helt fantastisk kokbok skapad av deltagarna på daglig verksamhet Sesam, som är en verksamhet inom LSS i Lunds kommun.

Detta är en bok med recept och vägledning om matlagning för den som inte är så van i köket. Boken innehåller många läckra och goda rätter.

Jag blir helt varm och rörd när jag bläddrar i boken. Den är så fin och kärleksfull (ja en kokbok kan faktiskt vara kärleksfull!) Det blir så påtagligt att färdigheter och tekniker som jag tar som självklara i köket inte är lika enkelt för andra. Detta är boken för alla som är på väg att börja laga mat. Tips och trix för att laga bra och näringsriktig mat på ett roligt och enkelt sätt. Det är väldigt välordnat och ett pedagogiskt upplägg.

När jag växte upp hade jag en pedagogisk bok, Jag bakar, som jag var förtjust i. Den var också en enkel steg för steg kokbok men Habogänget – mat med flera mål är en förfinad och mycket bättre lära dig laga mat bok. Mitt enda råd är — KÖP DENNA BOK!

I morgon fredag 14/12 mellan 10-14 kommer deltagarna sälja boken på Stortorget i Lund. Boken kostar 100 kronor och 50 kronor går till Musikhjälpen.

Habogänget – mat med flera mål får betyg 5.

 

1 tanke på “346 (av 365): 344 Välordnat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.